Rome Instant Booking.com
Uporabniško ime / e-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Niste član?  Prijavite se tukaj
Hoteli?  Pridruži se brezplačno
Partnerski programi Povezava do Rome Instant Booking rezervacijo motorja
 

Partnerski program

 
Domača stran

Sodelujte z nami

Pošlji Hotel

Rezervacija motorja

Upravljalec kanalov

Partnerski program

Povezava z nami

Postanite AffiliatePostanite Affiliate

Kakšna je korist od Vstop Affiliate Program s Rome Instant Booking

Preprosto, si zasluži najvišje provizije na voljo od prometa vaše spletne strani ustvarja. Prihodek od prometa, ki jih ponujajo svojim obiskovalcem spletnih mest z visoko kakovost storitev namestitve rezervacije. Naši affiliate programi so lažje delo z (se ustanovi v manj kot 10 minutah po navodilih spodaj). In, lahko naši affiliate programi se meri na vašo spletno stran, in da izpolnjujejo svoje posebne cilje in potrebe.

Najvišje stopnje provizije industrije je na voljo za affiliate program.
Prosto se pridružijo.
Naša seemless tehnična integracija je hiter in enostaven za uporabo. Mi lahko celo namestite za vas, da vaše zahteve.
Za najpreprostejši izvajanje (se ustanovi v nekaj minutah), nudimo neomejeno izbiro meri povezave in pasice za vašo spletno stran.  Affiliate Program Povezave
Zaslužite provizije do 30 dni. Naši piškotki bodo sledili obiski in rezervacije celo 30 dni po prvem obisku.
Poročila bodo spremljali svoj zaslužek in vam povem, koliko rezervacije so bile narejene iz vaše spletne strani obiskovalcev.
Naša globalna blagovna znamka je spoštovati in kakovost storitev. To pomeni, da brez težav, zadržke in provizije za vašo spletno stran.
Naša vmesnik je večjezičen in multi-valuto. To pomeni, da boste zaslužili višje provizije, ki privablja obiskovalce iz bolj raznoliko vsem svetu občinstvo.

Affiliate program s Instant World Booking se lahko izvaja na vaši spletni strani v manj kot 10 minutah. Vendar pa imamo več možnosti, da lahko izpolnjujejo najzahtevnejše potrebe naših partnerjev. Na primer, če želite popolnoma nadzorovati uporabniško izkušnjo, boste morda želeli belo programa nalepke. Bela Program Etiketa bo omogočilo, da gosti svoje rezervacijske službe, vključno z več tisoč individualnih hiš, ki se lahko rezervirane neposredno na vaši spletni strani. Naša rešitev učinkovita XML vam omogoča, da hitro izvajanje belo programa etiket (glej metodo 5 spodaj).

Oglejte si spodnje možnosti, da izberejo, kateri način je najboljši za vas.


metoda 1  -  Affiliate Program povezave in pasice, najenostavnejši način, da postane podružnica

Široka paleta besedilne povezave, gumbe in pasice so na voljo za povečanje vaše spletne strani, povečanje stopnje konverzije in povečati svoje prihodke. Zaslužite 25% provizije od danes naprej. To je najvišja stopnja komisija na voljo za namestitev affiliate program s samodejno nastavitvijo.

Rome Instant Booking ponuja najpreprostejši in najhitrejši način, da bi začeli z affiliate program. Ni znak-up, in brez čakanja za predstavnika iz druge države v stik z vami. Nastavite si gor in ustvarjati svoje affiliate povezave lahko traja manj kot 10 minut. Vse kar potrebujete je e-poštni naslov, tako da bomo lahko spremljali svoje zadržke in prihodkov, in pošiljanje poročil s tabo.

Ustvarite svoje affiliate povezave zdaj. Pojdi do Affiliate Program Povezave


metoda 2  -  Za Hotel spletnih strani

Če ste lastnik ali upravljati hotel, hostel ali B & B, bi lahko affiliate program pomeni namestitvi nove rezervacije motor na vaši spletni strani. Vi zaslužiti prihodek od vlog, ki jih vaše rezervacije motor zbrani.  Rome Instant Booking ponuja najnižje stroške za motor rezervacije na hotelski spletni strani.

Če potrebujete nov spletni rezervacijski sistem, ali pa samo želite izvedeti, kako prihraniti denar in povečati dobiček z novim spletnega rezervacijskega sistema, pojdite na Motor za rezervacije vašega hotela, hostla ali spletnega mesta B&B

Seveda, če ste lastnik hotela, in želijo, da zaslužite več prihodkov, ki omogoča vašim obiskovalcem, da rezervirate druge lokacije v vaši regiji, državi ali po svetu, si oglejte enega od naših drugih načinov partnerskega programa.


metoda 3  -  Hitro iskanje Bar

Hitro iskanje Bar je primeren za skoraj vsako spletno stran, in se lahko izvajajo tudi v nekaj minutah. Ta affiliate program ima majhen del kode HTML, ki se lahko vstavi v svojo domačo stran, ali celo vseh strani na vaši spletni strani. Koda prikazuje privlačen iskalno vrstico, ki združuje popolnoma z vaše spletne strani. To je večjezična, in omogoča praktično vse obiskovalce vaše spletne strani za rezervacijo namestitve preko našega zaupanja vmesnika. Mi tudi slediti klikom vaših obiskovalcev z našo piškotek tehnologijo, ki omogoča, da zaslužite provizijo, tudi če obiskovalec vrne do 30 dni kasneje rezervirati.

Začeli danes, in zaslužil 25% provizijo. To je najvišja stopnja provizije za vsak affiliate program z nastavitvijo samo 10 minut.

metoda 3     "Hitro iskanje Bar"    navodila za namestitev


Kliknite tukaj za demo
Nastavite affiliate program v nekaj minutah. Vse, kar potrebujete je tukaj.

Z vrstico za hitro iskanje, lahko obiskovalci na vašo spletno stran hitro iskanje hotelov in drugih nastanitvenih neposredno iz vaše strani ali katere koli strani na vaši spletni strani. Uporabnik je predstavljen s privlačno in elegantno polje za iskanje, ki jim omogoča, da bi našli in rezervirajte potovanje kjerkoli na svetu. Izberejo lahko svoj materni jezik, kar na domači strani. Izberete začetno privzeti jezik, ki se prikaže, čim večjo integracijo z vaše spletne strani.

S to metodo, izberete lokacijo na svojo spletno stran, kjer želite vstaviti iskalno vrstico. Pripravljeni morate biti, da posodobite HTML kodo strani.

Korak 1:  Izberite barvo ozadja kraju, kjer se vstavi iskalno vrstico.Korak 2:  Izberite privzeti jezik za iskalno vrstico.3. korak:  Vnesite svoj e-poštni naslov, ki ga bomo uporabili, da bi spremljali vaše affiliate provizije.Korak 4:  Kopirajte in prilepite naslednjo HTML kodo na vašo spletno stran. Kopirajte celotno kodo, in se prepričajte, da je točno vstavi, kjer želite, da se prikaže iskalno vrstico. Bodite previdni, da ne, da spremenite kodo, razen če veste, kaj počnete, saj to lahko vpliva na delovanje vašega affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist.php?&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Book hotels, hostels and B&amp;B's - Kul domovi za vsakega popotnika, ki je na proračun - Rome Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="https://www.hosteltraveler.com/popular-hostels.php" target="_blank" title="Cheap Hotels, Hostels, and Bed &amp; Breakfasts" style="vertical-align:top;"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Book hotels, hostels and B&amp;B's"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->5. korak:  (le neobvezno, za napredne uporabnike)  Če veste, kako, da napišete svoje HTML kodo, lahko prilagodite obrazec za iskanje, da skoraj vsako obliko, ki jo želite. Če se odločite, da napišete svoje obrazec, preskočite korak 4, in začeti z osnovno HTML prikazano spodaj.


metoda 4  -  Bela Label Search Bar

To je različica bela etiketa vrstico za hitro iskanje (glej metodo 3). Ta bela nalepka affiliate program vključuje košček kode HTML, ki se lahko vstavi na vaši spletni strani, in vsako stran na vaši spletni strani. Koda prikazuje privlačen iskalno vrstico, ki združuje popolnoma z vaše spletne strani. Ima vse prednosti metode 3. Vendar je tudi dodatno korist belega oblikovanje etiket. To pomeni, da vaša spletna stran grafike in format so se ohranili na vseh straneh za rezervacije. Kot metodo 3, je večjezična, in omogoča praktično vse obiskovalce vaše spletne strani za rezervacijo namestitve preko našega zaupanja vmesnika. Mi tudi slediti klikom vaših obiskovalcev z našo piškotek tehnologijo, ki omogoča, da zaslužite provizijo, tudi če obiskovalec vrne do 30 dni kasneje rezervirati.

Začeli danes, in zaslužil 25% provizijo.  Za začetek, se obrnite na nas, da vzpostavijo affiliate račun.  Kontaktiraj nas

metoda 4     "Bela Label Search Bar"    navodila za namestitev


Kliknite tukaj za demo
Nastavite affiliate program v nekaj minutah. Vse, kar potrebujete je tukaj.

S te bele etikete affiliate program, ki je blagovna znamka vašega spletnega mesta ohranjena v celotnem postopku rezervacije.  Z vrstico za hitro iskanje, lahko obiskovalci na vašo spletno stran hitro iskanje hotelov in drugih nastanitvenih neposredno iz vaše strani ali katere koli strani na vaši spletni strani. Uporabnik je predstavljen s privlačno in elegantno polje za iskanje, ki jim omogoča, da bi našli in rezervirajte potovanje kjerkoli na svetu. Izberejo lahko svoj materni jezik, kar na domači strani. Izberete začetno privzeti jezik, ki se prikaže, čim večjo integracijo z vaše spletne strani.

S to metodo, izberete lokacijo na svojo spletno stran, kjer želite vstaviti iskalno vrstico. Pripravljeni morate biti, da posodobite HTML kodo strani.

Korak 1:  Izberite barvo ozadja kraju, kjer se vstavi iskalno vrstico.Korak 2:  Izberite privzeti jezik za iskalno vrstico.3. korak:  Vnesite svoj affiliate ID. Nam morate najprej obrniti za pridobitev affiliate ID.Korak 4:  Kopirajte in prilepite naslednjo HTML kodo na vašo spletno stran. Kopirajte celotno kodo, in se prepričajte, da je točno vstavi, kjer želite, da se prikaže iskalno vrstico. Bodite previdni, da ne, da spremenite kodo, razen če veste, kaj počnete, saj to lahko vpliva na delovanje vašega affiliate program.

<!-- START OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->
<div align="center" style="width:168px; height:270px; margin:0px;">
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.instantworldbooking.com/reserve/search_availability_dist_white.php?af=myhotel2.com&amp;bg_color=%23C0C0C0&amp;l=en" style="height:250px; width:166px;"></iframe><br clear="left">
<a href="https://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotels, hostel and B&amp;B reservations - Kul domovi za vsakega popotnika, ki je na proračun - Rome Instant Booking" style="font-family:'Arial Narrow','Tahoma'; font-size:8pt; color:#000000; text-decoration:none; vertical-align:top;">Instant World Booking</a> &nbsp; <a href="https://www.instantworldbooking.com/popular-hotels.php" target="_blank" title="Popular Bed and breakfast reservations" style="vertical-align:top;"><img src="https://www.instantworldbooking.com/img_public/iwb_icon_tiny3.png" alt="" border="0" title="Reserve Hotels and Hostels"></a></div>
<!-- END OF AFFILIATE PROGRAM CODE -->5. korak:  (le neobvezno, za napredne uporabnike)  Če veste, kako, da napišete svoje HTML kodo, lahko prilagodite obrazec za iskanje, da skoraj vsako obliko, ki jo želite. Če se odločite, da napišete svoje obrazec, preskočite korak 4, in začeti z osnovno HTML prikazano spodaj.


metoda 5  -  Bela Label Partnerski program z neomejeno Personalizacija

Za popoln nadzor nad izkušnjo vaših uporabnikov, izbrati popolno belo rešitev etiket. Bela nalepka affiliate program vam omogoča, da vključuje skoraj vse informacije o tisočih hoteli neposredno na vaši spletni strani. Uvozite te podatke z učinkovitimi vire XML. Vi nadzirate, kako uporabniki navigacijo in iskanje vaše spletne strani, in na koncu med hoteli za rezervacijo. Rezervacije so nato potrdili s pomočjo našega varnega vmesnik, prilagojen, da se ujemajo vaše spletne strani.

Za začetek, se obrnite na nas, da vzpostavijo affiliate račun.  Kontaktiraj nas

Kdo lahko uporabite belo nalepko affiliate program ali rezervacijo motor?
Vsakdo, ki ima spletno stran, in sposobnost za delo z datotekami XML, lahko izvajajo bela nalepka affiliate program na njihovi spletni strani. Bela rešitev etiketa lahko močno poveča donosnost vaše spletne strani.

Gostovanje imenik hotelov.  Če ste gostitelj imenik hotelov ali upravljanje združenje hiš, lahko naše booking engine je treba izvesti za zagotovitev spletne zmogljivosti rezervacije za vašo spletno stran. To je pomembna sposobnost, ki lahko močno poveča donosnost vaše spletne prisotnosti. Prav tako lahko povečali vrednost svojih hotelskih partnerstev.
spletne potovalne storitve  Če imate spletno stran, potovanja, ali katere koli spletne strani z lokalnimi ali regionalnimi službami, lahko imenik hotelov dopolnjuje svojo trenutno ponudbo. Ponujajo več storitev za svoje obiskovalce z vključitvijo hotelih sposobnost rezervacijo na vaši spletni strani.
Hotelske verige.  Če upravljate verige hotelov ali hotelsko združenje, lahko gostimo rezervacije za vse vaše lastnosti na vaši spletni strani. To bo močno povečalo učinkovitost in vrednost vašega sodelovanja z vsako hotelu.
Hotel Assocations.  Če ste hotelsko združenje, imajo spletne rezervacije za vsako od svojih hotelov neposredno na vaši spletni strani. Poleg tega ponujajo vsak hotel sposobnost, da sprejme takojšnje rezervacije, ki svojih spletnih straneh. Obseg storitev, ki jih ponujamo, vključno s trženjem, plačila in rezervacije motorjev, lahko vsako povečanje dobička vašega hotela članov. Ki jih ponujajo te storitve po zelo nizki ceni do svojih hotelov, vrednost pridružitvenega članstva goes up. Povečajte celotnega potenciala spletni strani svojega društva, ki ga vključno z belo nalepko affiliate program na vaši spletni strani.

Za napredne uporabnike, izvajanje bele etikete affiliate program s tehnologijo XML je relativno hitra in enostavna. Mi lahko svetuje in pomaga pri vseh stopnjah izvajanja. Ko bo končano, boste imeli popoln nadzor in dostop iskanju in rezervaciji svojih lastnosti na vaši spletni strani. Ali pa si oglejte našo popis tisoče lastnosti za neposredno uvrstitev na vaši spletni strani.

Preverite, kako lahko naša bela nalepka affiliate program ogledate na vaši spletni strani.  Glej Affiliate Program predstavitev

Delo z našo belo nalepko affiliate program zahteva uporabniški račun, tako da nas pokličite še danes, da bi začeli.  Kontaktiraj nas

Več o naših izvajanja XML.  Glejte Priročnik API XML

RomeInstantBooking Povezave:    Rome Instant Booking Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte hotel  |   Iskanje hotelov  |   Ocene hotelov  |   Napiši povzetek  |   Prijava gostov  |   Naročite se na Newsletter  |   Odjavi se   |  Pridružite se nam na Facebooku   |  Spremljajte nas na Twitterju   |  Spremljajte nas na YouTubu   |  Spremljajte nas na Instagramu
Uporaba naših storitev:    Pogoji in pravni podatki  |   Varnost in zasebnost  |   Kako deluje  |   Predložite svoje Hotel  |   Sodelujte z nami  |   Rezervacijski motor   |   Upravljanje kanalov   |   Partnerski programi   |   Povezava z nami   |   Sistem upravljanja premoženja   |   Viri XML
Instant World Booking Globalno:    Rome Poceni hoteli  |   Rome Poceni hostli  |   Rome Poceni nočitve z zajtrkom